Έπιπλα Mexil στην Θεσσαλονίκη

H εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο του επαγγελματικού επίπλου με 8 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η διοικητική βάση της εταιρείας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ενώ υποκαταστήματα στην Αθήνα και στην Κρήτη εξυπηρετούν τοπικές ανάγκες αγοράς. Οι συλλογές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα από καρέκλες, τραπέζια, σκαμπό, καναπέδες, πολυθρόνες για επαγγελματική χρήση.

Continue Reading

Έπιπλα Γ. & Ι. Δρακόπουλος Ο. Ε στην Αθήνα

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Αθήνα στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού. Παράγει αλλά και εισάγει έπιπλα άριστης ποιότητας καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης όπως: ξενοδοχεία, cafe, εστιατόρια, catering, χώρους εστίασης κ.α Στο καταστημά μας θας βρείτε μεγάλη ποικιλία απο έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου όπως: καρέκλες, σκαμπό, κιόσκια, βάσεις, επιφάνειες και πλήρη εξοπλισμό για catering.

Continue Reading

Εξοπλισμός Καταστημάτων – Έπιπλα Καρέκλες.com στην Αθήνα

Τεράστια γκάμα από καρέκλες και τραπέζια όλων των ειδών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Ξύλινα και μεταλλικά τραπέζια, βάσεις τραπεζιών για ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια, πλοία, αίθουσες συνεδριάσεων και για κάθε είδους επαγγελματικό χώρο.

Continue Reading

Οδηγός για Καρέκλες Εστιατόριου

Διαλέγοντας τις σωστές καρέκλες εστιατόριου μπορεί να κάνει τους πελάτες να έρθουν πάλι. Για να αισθάνονται άνετα οι πελάτες στο εστιατόριο σας, θα χρειαστείτε περισσότερο από μια φιλική εξυπηρέτηση – θα χρειαστείτε καλές καρέκλες εστιατόριου. Επιλέγοντας ποιότητα, άνετες καρέκλες και τραπέζια για εστιατόρια μπορεί να δώσει στην εγκατάσταση της τραπεζαρίας πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας. [...]

Continue Reading

Οδηγός για Έπιπλα Εστιατορίου

Πώς να διαλέξετε έπιπλα που θα αντικατοπτρίζουν την ατμόσφαιρα του εστιατορίου σας Τα “σωστά” έπιπλα  εστιατόριου είναι το τέλειο συμπλήρωμα για ένα καλό γεύμα. Εδώ είναι μερικά από τα βασικά σημεία για να εξετάσετε όταν αγοράσετε έπιπλα εστιατόριου για την εγκατάσταση εστιατόριου σας: Προσδιορίστε τις διαστάσεις του χώρου εστιατόριου σας. Τραπέζια εστιατόριου και καρέκλες, τραπέζια [...]

Continue Reading